Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ludicos (777802) - TENORIO F.C. (776942) » 662543828: T63/R2

Copa 662543828 Información oficial sobre el partido 662543828 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Ludicos Alineación oficial del equipo 'Ludicos' en el partido 0 - 4 TENORIO F.C. Alineación oficial del equipo 'TENORIO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ludicos Alineación oficial del equipo 'Ludicos' en el partido 0 - 3 TENORIO F.C. Alineación oficial del equipo 'TENORIO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ludicos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ludicos, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Alejandro Fernández Peñaranda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Manuel de León va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

TENORIO F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): T.F.C. agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Blanquer amb mestria.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Blanquer de T.F.C. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, T.F.C. va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mpumelele Ngoma.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Manuel Blanquer va augmentar l'avantatge de T.F.C. a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Tonni Vedel va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Manuel Blanquer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolás Irles després de 16 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Cornús va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 53 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Martiko Igeta va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dmitriy Smekalov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Manuel Blanquer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Mpumelele Ngoma de T.F.C. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Irles de T.F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.