Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R3al M@dr1d (312451) - F . C . COMANCHEROS (797914) » 662543705: T63/R2

Copa 662543705 Información oficial sobre el partido 662543705 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

placa plateada Alineación oficial del equipo 'placa plateada' en el partido 2 - 5 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
placa plateada Alineación oficial del equipo 'placa plateada' en el partido 1 - 9 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

placa plateada

Goles Goles

  • 105 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Charlton Howard va descol·locar totalment la defensa contrària i Alfred Loidolt no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 110 Minuto 57 (Gol de falta): Germano Neto va aconseguir l'empat per a plateada mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Quirze Torà va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de plateada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daevy Vranckx es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Spadaro de plateada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Airlangga Anjasmara de plateada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yaşar Yurdakul de plateada es va guanyar la targeta groga merescudament.

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de COMANCHEROS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Oussama Hagani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de COMANCHEROS va ser finalitzada des de l'esquerra per Vincenzo Cipriani al minut 50. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): COMANCHEROS agafava avantatge al minut 92 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar János Marczis amb mestria.
  • 180 Minuto 93 (Gol de falta): Al minut 93, una falta xutada per Ricky Tillind va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a COMANCHEROS. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricky Tillind, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Ricky Tillind va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 14. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Erik Davidsson quasi marca en una jugada assajada de córner que Oussama Hagani havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): COMANCHEROS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kiril Krústev va desviar el xut final de Erik Davidsson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): COMANCHEROS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Hennes Bleibler va quedar-se sol davant el porter Kiril Krústev, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oussama Hagani de COMANCHEROS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Davidsson de COMANCHEROS es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel José Soares de COMANCHEROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.