Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAYERN DE ÑUGUES (433679) - Camino Llano (1599727) » 659841787: T63/J8/VII

Liga 659841787 Información oficial sobre el partido 659841787 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.1004 (39040)

BAYERN DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYERN DE ÑUGUES' en el partido 0 - 3 Camino Llano Alineación oficial del equipo 'Camino Llano' en el partido
0 - 1 Ramón Salcedo (18')
0 - 2 Juan Miguel Ramírez de Haro (43')
0 - 3 Juan Miguel Ramírez de Haro (66')
BAYERN DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYERN DE ÑUGUES' en el partido 0 - 3 Camino Llano Alineación oficial del equipo 'Camino Llano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAYERN DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYERN DE ÑUGUES' en el partido 2 - 1 Camino Llano Alineación oficial del equipo 'Camino Llano' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYERN DE ÑUGUES

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a BAYERN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Coalla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Vicent Muriscot no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): BAYERN va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Diego Montells va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joaquín Rodríguez Mariño va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Adolfo Moreno Torres de BAYERN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Diego Montells de BAYERN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Camino Llano

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Ramón Salcedo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 18. 0 - 1 per a Camino.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Juan Miguel Ramírez de Haro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Juan Miguel Ramírez de Haro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Camino i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pere Lluís Perelló al minut 20, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Xenaro Troitiño va intentar anar-se'n per velocitat al minut 43 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Miguel Lacalle Moreno, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Camino va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alfonso Remacha de Camino va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Pere Lluís Perelló al minut 89 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Lluís Perelló.