Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Panasonic (1459107) - Xauen F.C. (47772) » 659837395: T63/J3/VII

Liga 659837395 Información oficial sobre el partido 659837395 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.926 (38962)

Sporting Panasonic Alineación oficial del equipo 'Sporting Panasonic' en el partido 1 - 5 Xauen F.C. Alineación oficial del equipo 'Xauen F.C.' en el partido
Samuel Roger (11') 1 - 0
1 - 1 Verísimo Arriba (32')
1 - 2 Jakobe Urkizua (37')
1 - 3 Verísimo Arriba (47')
1 - 4 Verísimo Arriba (60')
1 - 5 Javier Martínez de Herrero (85')
Sporting Panasonic Alineación oficial del equipo 'Sporting Panasonic' en el partido 1 - 5 Xauen F.C. Alineación oficial del equipo 'Xauen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Panasonic Alineación oficial del equipo 'Sporting Panasonic' en el partido 1 - 3 Xauen F.C. Alineación oficial del equipo 'Xauen F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Panasonic

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Panasonic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Samuel Roger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Panasonic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Basoa Rivas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Miguel Basoa Rivas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Panasonic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Basoa Rivas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Salvador Oliveros de Panasonic va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salvador Oliveros, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 谢 (Xie) 英威 (Yingwei) de Panasonic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Roger de Panasonic es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Xauen F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Verísimo Arriba va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 32.
  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Jakobe Urkizua va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 37. 1 - 2 per a Xauen.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Verísimo Arriba va augmentar l'avantatge de Xauen a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Xauen va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Verísimo Arriba, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Xauen va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ismael Zugarrondo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Javier Martínez de Herrero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Galdric Puigmasdevall va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.