Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Málaga 1904 (1598198) - La Pineda Platja United (800675) » 659837163: T63/J1/VII

Liga 659837163 Información oficial sobre el partido 659837163 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.922 (38958)

Petecanes Alineación oficial del equipo 'Petecanes' en el partido 1 - 0 Gaia C.F Alineación oficial del equipo 'Gaia C.F' en el partido
Francisco Jesús Bujanda (33') 1 - 0
Petecanes Alineación oficial del equipo 'Petecanes' en el partido 1 - 0 Gaia C.F Alineación oficial del equipo 'Gaia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petecanes Alineación oficial del equipo 'Petecanes' en el partido 1 - 2 Gaia C.F Alineación oficial del equipo 'Gaia C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petecanes

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Francisco Jesús Bujanda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Petecanes.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Konstantinos Pintzopoulos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Petecanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Konstantinos Pintzopoulos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 70 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Fermín Borbón estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Petecanes van sortir al contraatac al minut 77, però Ayoze Bote va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fermín Borbón, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Gaia C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Gaia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Jaime Baldebieta va quedar-se sol davant el porter Abdelaziz Zendani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fidel Montalvo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gaia va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paulo Veloso que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Samuel Carondelet quasi aconsegueix empatar per Gaia al minut 67, però Abdelaziz Zendani va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Paulo Veloso sol davant la porteria al minut 76, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En César Augusto Sosa va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Jaime Baldebieta de Gaia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sandro Villafuentes de Gaia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Prades de Gaia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.