Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VioBlue (779223) - Utebo F C (1337735) » 659836026: T63/J11/VII

Liga 659836026 Información oficial sobre el partido 659836026 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.901 (38937)

VioBlue Alineación oficial del equipo 'VioBlue' en el partido 3 - 2 union deportiva mochuelos Alineación oficial del equipo 'union deportiva mochuelos' en el partido
Mauricio Beitia (30') 1 - 0
1 - 1 Fernando Nieto (33')
1 - 2 José María De la Villa (39')
Eloy Pérez (59') 2 - 2
Jesús Murillo (90') 3 - 2
VioBlue Alineación oficial del equipo 'VioBlue' en el partido 3 - 2 union deportiva mochuelos Alineación oficial del equipo 'union deportiva mochuelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VioBlue Alineación oficial del equipo 'VioBlue' en el partido 2 - 1 union deportiva mochuelos Alineación oficial del equipo 'union deportiva mochuelos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VioBlue

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Mauricio Beitia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, VioBlue aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Eloy Pérez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del VioBlue va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Murillo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jorge Giginta quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

union deportiva mochuelos

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Fernando Nieto va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, deportiva es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José María De la Villa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pau Ortolà, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pau Ortolà va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pau Ortolà. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Ibañez Corvera va desviar el xut final de Eduardo Valdovinos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan José Ramón Erloeta va estar a punt de posar per davant a deportiva amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Ibañez Corvera va impedir un gol cantat.