Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barras Bravas f7 (1335933) - SC Inca (441074) » 659834820: T63/J3/VII

Liga 659834820 Información oficial sobre el partido 659834820 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.880 (38916)

Barras Bravas f7 Alineación oficial del equipo 'Barras Bravas f7' en el partido 4 - 1 Malagueños F.C. Alineación oficial del equipo 'Malagueños F.C.' en el partido
0 - 1 José Antonio Mañas (10')
Giacomo Dore (38') 1 - 1
Bartosz Skibiński (42') 2 - 1
Limay Celada (44') 3 - 1
Teofil Stajuda (51') 4 - 1
Barras Bravas f7 Alineación oficial del equipo 'Barras Bravas f7' en el partido 4 - 1 Malagueños F.C. Alineación oficial del equipo 'Malagueños F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barras Bravas f7 Alineación oficial del equipo 'Barras Bravas f7' en el partido 1 - 2 Malagueños F.C. Alineación oficial del equipo 'Malagueños F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barras Bravas f7

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en Rafael Galán va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Giacomo Dore podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Barras va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 42 Bartosz Skibiński va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barras. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Limay Celada xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Teofil Stajuda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Barras, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Dani Moncho va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Giacomo Dore va poder marcar per a Barras en un servei de cantonada picat per en Bartosz Skibiński quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Frederic Monrós al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Teofil Stajuda va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dani Moncho de Barras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giacomo Dore.

Malagueños F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Antonio Mañas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Sergio Guernica per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Sergio Guernica quasi aconsegueix empatar per Malagueños al minut 44, però Ludovico Brianda va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Malagueños va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en José Antonio Mañas.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jesús Quevedo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Malagueños havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Malagueños va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Guido Ruíz no va poder controlar.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Fabián Canoura quasi redueix la diferència al marcador al minut 53, però una gran estirada d'en Ludovico Brianda va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evarist Laporta de Malagueños es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Martínez Ibañez de Malagueños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.