Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la palma 4 (120058) - Os Fillos Do Sobrarbe (310931) » 659833486: T63/J5/VII

Liga 659833486 Información oficial sobre el partido 659833486 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.856 (38892)

Cuyas City F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuyas City F.C.' en el partido 3 - 2 Os Fillos Do Sobrarbe Alineación oficial del equipo 'Os Fillos Do Sobrarbe' en el partido
Jesús Piñero (24') 1 - 0
Sergio Valiente Mariscal (37') 2 - 0
2 - 1 David Núñez de Alava (40')
Jesús Piñero (71') 3 - 1
3 - 2 Gerardo Gotiortúa (73')
Cuyas City F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuyas City F.C.' en el partido 3 - 2 Os Fillos Do Sobrarbe Alineación oficial del equipo 'Os Fillos Do Sobrarbe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cuyas City F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuyas City F.C.' en el partido 3 - 1 Os Fillos Do Sobrarbe Alineación oficial del equipo 'Os Fillos Do Sobrarbe' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuyas City F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Cuyas s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Jesús Piñero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sergio Valiente Mariscal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Cuyas.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cuyas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Piñero des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Maroto va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Raimon Algarra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Cocote va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Sergio Valiente Mariscal gairebé va marcar per a Cuyas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Olle Håkansson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Os Fillos Do Sobrarbe

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats de Sobrarbe van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en David Núñez de Alava va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cuyas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gerardo Gotiortúa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sobrarbe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Carlos Varona va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Marcos Aranda, però aquest no va encertar a marcar.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Núñez de Alava quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lluís Argila s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.