Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JohnCost FC (311213) - Tresjuncos FC (1594746) » 659829741: T63/J7/VII

Liga 659829741 Información oficial sobre el partido 659829741 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.789 (38825)

JohnCost FC Alineación oficial del equipo 'JohnCost FC' en el partido 4 - 3 Tresjuncos FC Alineación oficial del equipo 'Tresjuncos FC' en el partido
赵 (Zhao) 宇嘉 (Yujia) (12') 1 - 0
1 - 1 Raul Paraschiva (25')
Pius Querol (34') 2 - 1
Joaquín Montes Sanz (52') 3 - 1
Carlo Gogliucci (55') 4 - 1
4 - 2 Armiche Herráiz (83')
4 - 3 Lizardi Azkonegi (85')
JohnCost FC Alineación oficial del equipo 'JohnCost FC' en el partido 4 - 3 Tresjuncos FC Alineación oficial del equipo 'Tresjuncos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JohnCost FC Alineación oficial del equipo 'JohnCost FC' en el partido 4 - 1 Tresjuncos FC Alineación oficial del equipo 'Tresjuncos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JohnCost FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del JohnCost contenien la respiració mentre en 赵 (Zhao) 宇嘉 (Yujia) s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Pius Querol va donar a JohnCost un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joaquín Montes Sanz de JohnCost va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlo Gogliucci, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): JohnCost per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan 赵 (Zhao) 宇嘉 (Yujia) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mathias Bofinger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tresjuncos FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, David Papell va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Raul Paraschiva que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Armiche Herráiz va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Tresjuncos en aconseguir el 4 - 2.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Lizardi Azkonegi de Tresjuncos va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Tresjuncos al minut 26, però el xut de Mario Urtiaga va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aitor Millán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Lizardi Azkonegi al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugèni Chulià.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raul Paraschiva s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.