Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Blonde (118979) - Kan_y_che (1414230) » 659829421: T63/J11/VII

Liga 659829421 Información oficial sobre el partido 659829421 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.783 (38819)

Vicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Vicar F.C.' en el partido 0 - 1 Kan_y_che Alineación oficial del equipo 'Kan_y_che' en el partido
0 - 1 Xesús de Toro (84')
Vicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Vicar F.C.' en el partido 0 - 1 Kan_y_che Alineación oficial del equipo 'Kan_y_che' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vicar F.C. Alineación oficial del equipo 'Vicar F.C.' en el partido 2 - 0 Kan_y_che Alineación oficial del equipo 'Kan_y_che' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vicar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 郭 (Guo) 佰洋 (Baiyang) va entorpir al marcador d'en Noelio Molina Blanco per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vicar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Zunbeltz Arakil va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Noelio Molina Blanco, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Kan_y_che, però Florin Porojan no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 郭 (Guo) 佰洋 (Baiyang) de Vicar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kan_y_che

Goles Goles

  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Xesús de Toro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kan_y_che i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Xesús de Toro de Kan_y_che, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Bilbao Ubillos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Xesús de Toro de Kan_y_che va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.