Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agjuanes Team (119534) - Mallorca F.C. (433732) » 659828412: T63/J10/VII

Liga 659828412 Información oficial sobre el partido 659828412 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.765 (38801)

BARNAGUANCHE F. C. Alineación oficial del equipo 'BARNAGUANCHE F. C.' en el partido 2 - 1 Mallorca F.C. Alineación oficial del equipo 'Mallorca F.C.' en el partido
0 - 1 José Güiza (12')
Samuel Ripoll (49') 1 - 1
Halcón Abenoza (69') 2 - 1
BARNAGUANCHE F. C. Alineación oficial del equipo 'BARNAGUANCHE F. C.' en el partido 2 - 1 Mallorca F.C. Alineación oficial del equipo 'Mallorca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BARNAGUANCHE F. C. Alineación oficial del equipo 'BARNAGUANCHE F. C.' en el partido 1 - 1 Mallorca F.C. Alineación oficial del equipo 'Mallorca F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,1 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARNAGUANCHE F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Noel Loscertales la va rematar Samuel Ripoll amb una magnífica volea que va fer pujar per a BARNAGUANCHE el 1 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BARNAGUANCHE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Halcón Abenoza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): BARNAGUANCHE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Domenic Loibl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): En Sergio Verlo va fer una ràpida incursió al minut 22, però en Jorge Rider no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Francisco Capiáin quasi empata el partit al minut 32, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Torres Fontes de BARNAGUANCHE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mallorca F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Güiza va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Genaro Trujillo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mallorca, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Sergio Alonso de Santocildes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Mallorca va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Txomin Montero Vargas va desviar el xut final de Pedro Valbuena després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Güiza de Mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.