Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baggio's (1420100) - Power Team C. F (120710) » 659828162: T63/J4/VII

Liga 659828162 Información oficial sobre el partido 659828162 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.761 (38797)

HuracanFukamen Alineación oficial del equipo 'HuracanFukamen' en el partido 2 - 0 Power Team C. F Alineación oficial del equipo 'Power Team C. F' en el partido
Manel Sánchez Ortiz (66') 1 - 0
Amadeusz Lasota (68') 2 - 0
HuracanFukamen Alineación oficial del equipo 'HuracanFukamen' en el partido 2 - 0 Power Team C. F Alineación oficial del equipo 'Power Team C. F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HuracanFukamen Alineación oficial del equipo 'HuracanFukamen' en el partido 5 - 0 Power Team C. F Alineación oficial del equipo 'Power Team C. F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HuracanFukamen

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Manel Sánchez Ortiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HuracanFukamen es posava per davant!
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 68 i semblava que HuracanFukamen desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Amadeusz Lasota va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a HuracanFukamen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dan Zavera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Almlius va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Gaweł Siedlaczek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HuracanFukamen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): HuracanFukamen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Pizarro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Peña Lorca.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El HuracanFukamen ho intentava per la dreta per mitjà de Manel Sánchez Ortiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Power Team C. F

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roger Bechdejú va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Miguel Xavier va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.