Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alicante Real (1454916) - Parque Europa Fútbol Club (779011) » 659827468: T63/J13/VII

Liga 659827468 Información oficial sobre el partido 659827468 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.748 (38784)

Alicante Real Alineación oficial del equipo 'Alicante Real' en el partido 2 - 1 real fontana Alineación oficial del equipo 'real fontana' en el partido
Marc Llobregat (69') 1 - 0
Abbas Berrajaâ (72') 2 - 0
2 - 1 Tomás Horta (74')
Alicante Real Alineación oficial del equipo 'Alicante Real' en el partido 2 - 1 real fontana Alineación oficial del equipo 'real fontana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alicante Real Alineación oficial del equipo 'Alicante Real' en el partido 3 - 1 real fontana Alineación oficial del equipo 'real fontana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicante Real

Goles Goles

  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Llobregat, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alicante se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 69.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Alicante va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abbas Berrajaâ des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón María Campos-Molinas va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Mircea-Sorin Doboş va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aniano Azamar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marcos Fernández Cueto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oriol Munné rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oriol Munné va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Ramón María Campos-Molinas del Alicante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Ramón María Campos-Molinas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alicante se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Bensouda de Alicante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

real fontana

Goles Goles

  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Tomás Horta va significar el 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Llobera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Reyes Porcar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juanjo Suárez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.