Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TULLITSFC (1415459) - Errealzale (314980) » 659826987: T63/J4/VII

Liga 659826987 Información oficial sobre el partido 659826987 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.740 (38776)

TULLITSFC Alineación oficial del equipo 'TULLITSFC' en el partido 0 - 3 Errealzale Alineación oficial del equipo 'Errealzale' en el partido
0 - 1 Leone Napoleoni (11')
0 - 2 Ettore Di Filippo (42')
0 - 3 Leone Napoleoni (80')
TULLITSFC Alineación oficial del equipo 'TULLITSFC' en el partido 0 - 3 Errealzale Alineación oficial del equipo 'Errealzale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TULLITSFC Alineación oficial del equipo 'TULLITSFC' en el partido 1 - 1 Errealzale Alineación oficial del equipo 'Errealzale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TULLITSFC

Errealzale

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Errealzale es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Leone Napoleoni es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 42 i semblava que Errealzale desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ettore Di Filippo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En Leone Napoleoni va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Errealzale va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Andy Evans va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sebastián Cañedo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Errealzale va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebastián Cañedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leone Napoleoni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Östskär de Errealzale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ettore Di Filippo de Errealzale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andy Evans de Errealzale es va guanyar la targeta groga merescudament.