Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANGEL F.C. (1594181) - UE. Sant Andreu 2 (493264) » 659826751: T63/J1/VII

Liga 659826751 Información oficial sobre el partido 659826751 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.736 (38772)

kmana star Alineación oficial del equipo 'kmana star' en el partido 2 - 0 Latuprima Team Alineación oficial del equipo 'Latuprima Team' en el partido
Alfonso Rajoy (32') 1 - 0
Juan Rubio (75') 2 - 0
kmana star Alineación oficial del equipo 'kmana star' en el partido 2 - 0 Latuprima Team Alineación oficial del equipo 'Latuprima Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kmana star Alineación oficial del equipo 'kmana star' en el partido 2 - 2 Latuprima Team Alineación oficial del equipo 'Latuprima Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kmana star

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alfonso Rajoy de kmana va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a kmana i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 75 minuts de joc. Mentre en Juan Rubio el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Juan Rubio es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kmana va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Rajoy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El kmana ho intentava per la dreta per mitjà de Paco Flos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Díaz de kmana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Enrique Concabella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matías Araujo.

Latuprima Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Ricardo Ceta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrés Seselle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Josep Francesc Relat sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Deslluc va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.