Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bloque 5 (994712) - FC Chamo (436812) » 659822310: T63/J11/VII

Liga 659822310 Información oficial sobre el partido 659822310 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.656 (38692)

MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 1 - 0 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Manuel Hernáiz (65') 1 - 0
MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 1 - 0 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 3 - 0 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MVV Maastricht Mad

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Hernáiz de Maastricht aconseguir un gol al minut 65 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Maastricht va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simón Guisla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Víctor Arasa del Maastricht ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Maastricht va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martinavarro Gabancho en un 1 contra 1 amb el porter Miroslav Knežević, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Maastricht ho intentava per la dreta per mitjà de Estanislau Cru, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Real Yagernaut S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Vicente Cebrián va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Bogdan Zakić va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Yagernaut van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 56 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Adolfo Utrilla no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Pérez Mínguez de Yagernaut la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.