Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bloque 5 (994712) - LAPOBLA-2024 (121448) » 659822307: T63/J10/VII

Liga 659822307 Información oficial sobre el partido 659822307 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.656 (38692)

MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 1 - 1 Mountain Athletes Alineación oficial del equipo 'Mountain Athletes' en el partido
0 - 1 Lucio Pettograsso (44')
Víctor Arasa (44') 1 - 1
MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 1 - 1 Mountain Athletes Alineación oficial del equipo 'Mountain Athletes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MVV Maastricht Mad Alineación oficial del equipo 'MVV Maastricht Mad' en el partido 1 - 2 Mountain Athletes Alineación oficial del equipo 'Mountain Athletes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MVV Maastricht Mad

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Manuel Iglesias Cano va pentinar un córner cap al segon pal que Víctor Arasa va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de César Maeso van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jacopo Mora a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Maastricht va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Arasa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joonas Askola.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Iglesias Cano.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge García de Axpe després que el jugador de Maastricht li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Mountain Athletes

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lucio Pettograsso quedar desmarcat i marcar per a Mountain al minut 44. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Mountain va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Jacopo Mora va quedar-se sol davant el porter Mihai-Claudiu Achiţei, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Mountain van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yanni Langhans no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Mountain van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Toni Galarmendi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Daniel Ionescu va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mountain que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jacopo Mora, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Mountain va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mihai-Claudiu Achiţei va desviar el xut final de Gonzalo Revilla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.