Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Mamotretos (1593529) - Betiko Martxan (486385) » 659821730: T63/J6/VII

Liga 659821730 Información oficial sobre el partido 659821730 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.646 (38682)

Pan bendito CF Alineación oficial del equipo 'Pan bendito CF' en el partido 3 - 3 Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido
Roberto Guzmán Aroca (30') 0 - 1
0 - 2 Enrique Zamanillo (43')
Javier Roda (55') 1 - 2
1 - 3 Jorge Saavedra (59')
Paco Castilla (68') 2 - 3
Venanci Casé (78') 3 - 3
Pan bendito CF Alineación oficial del equipo 'Pan bendito CF' en el partido 3 - 3 Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pan bendito CF Alineación oficial del equipo 'Pan bendito CF' en el partido 3 - 2 Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pan bendito CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Roberto Guzmán Aroca a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): El contraatac de bendito va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Javier Roda va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Paco Castilla trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Venanci Casé va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. bendito empatava el partit, 3 a 3, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El bendito va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roberto Guzmán Aroca la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Islam Azizi de bendito va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Javier Roda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Tamagnone.

Betiko Martxan

Goles Goles

  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Enrique Zamanillo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Jorge Saavedra de Martxan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Inocencio Polo Cano va estar a punt de posar per davant a Martxan amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Saucedo va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Voltà va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Calero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Fede Mendívil va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fede Mendívil ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Inocencio Polo Cano de Martxan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.