Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Martxan (486385) - Real Vilagarcía de Arousa (1438486) » 659821725: T63/J5/VII

Liga 659821725 Información oficial sobre el partido 659821725 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.646 (38682)

Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido 0 - 4 Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido
0 - 1 Santiago Coll (30')
0 - 2 Swen Kakuschke (31')
0 - 3 Swen Kakuschke (34')
0 - 4 Swen Kakuschke (58')
Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido 0 - 4 Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Betiko Martxan Alineación oficial del equipo 'Betiko Martxan' en el partido 2 - 1 Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Martxan

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Saavedra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 288 Minuto 37 (Ocasión evento especial): Al minut 37 un defensor va evitar que un jugador del Martxan pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jamie Wigboldus i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Martxan, però el xut de Óscar Calero va sortir bastant desviat.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): José Ángel Urdangarín va xutar una falta al minut 85 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ordoño Cedeira de Martxan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Ángel Urdangarín de Martxan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Blood Ravens F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Jaume Gasset va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ravens, Santiago Coll, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Swen Kakuschke de Ravens va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Ravens va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Swen Kakuschke, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Swen Kakuschke de Ravens l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Ravens va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xulio Salerno va desviar el xut final de Juan Julio Ybarra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ravens sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Largoet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Julio Ybarra.