Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seleccion horta nord (990242) - L'Alqueria (774075) » 659820878: T63/J3/VII

Liga 659820878 Información oficial sobre el partido 659820878 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.631 (38667)

Seleccion horta nord Alineación oficial del equipo 'Seleccion horta nord' en el partido 2 - 2 megustaelanime Alineación oficial del equipo 'megustaelanime' en el partido
Florin Roşu (29') 1 - 0
1 - 1 Dénes Pulyu (44')
1 - 2 Josep Campins (77')
Àngel Llagostera (90') 2 - 2
Seleccion horta nord Alineación oficial del equipo 'Seleccion horta nord' en el partido 2 - 2 megustaelanime Alineación oficial del equipo 'megustaelanime' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seleccion horta nord Alineación oficial del equipo 'Seleccion horta nord' en el partido 1 - 2 megustaelanime Alineación oficial del equipo 'megustaelanime' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seleccion horta nord

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Florin Roşu de Seleccion, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Seleccion. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Àngel Llagostera xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Seleccion van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Cabanyes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Seleccion van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roi Navarrete, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

megustaelanime

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dénes Pulyu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Josep Campins que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a megustaelanime.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): megustaelanime va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jano Isasaga que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zósimo Huerta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Josep Campins va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): En Zósimo Huerta va fer una ràpida incursió al minut 90, però en Florin Roşu no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Davenport de megustaelanime va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.