Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orient Express (493216) - Villa-City (989659) » 659820382: T63/J5/VII

Liga 659820382 Información oficial sobre el partido 659820382 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.622 (38658)

Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido 4 - 3 Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido
Mikheil Tartarashvili (2') 1 - 0
Sven-Ole Töwe (12') 2 - 0
Pairoj Yhakin (21') 3 - 0
3 - 1 Pedro Morata (22')
3 - 2 Juan Eduardo Pérez Pastor (70')
3 - 3 Abdelmouqsit Rahmouni (75')
José Alberto Torres Nievas (81') 4 - 3
Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido 4 - 3 Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido 4 - 0 Caroafi CF Alineación oficial del equipo 'Caroafi CF' en el partido
Tiene un resultado normal 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leyton Orient F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del The O's contenien la respiració mentre en Mikheil Tartarashvili s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de The O's va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sven-Ole Töwe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 21 (Gol de falta): El gol de falta de Pairoj Yhakin sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 21 i ampliar l'avantatge de The O's a 3 - 0.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): José Alberto Torres Nievas va donar a The O's un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rodrigo Caballón per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sinan Bey va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Mikheil Tartarashvili gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sinan Bey va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sinan Bey al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sverri Vitalis Hansen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Pairoj Yhakin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Sinan Bey va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Caroafi CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 22 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Pedro Morata va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 22 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Juan Eduardo Pérez Pastor va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Caroafi en aconseguir el 3 - 2.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Jon Ross va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Caroafi, Abdelmouqsit Rahmouni, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Pedro Morata va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 77. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldonius Jokubavičius de Caroafi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Francisco Rosanes de Caroafi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Eduardo Pérez Pastor.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Rosanes es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.