Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lentejas UD (310919) - Pekueka (1334112) » 659817578: T63/J4/VII

Liga 659817578 Información oficial sobre el partido 659817578 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.572 (38608)

Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido 3 - 1 Pekueka Alineación oficial del equipo 'Pekueka' en el partido
Meindert Weghorst (7') 1 - 0
1 - 1 Iñaki Ferriz (15')
Lukas König (66') 2 - 1
Haro Gilbert (82') 3 - 1
Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido 3 - 1 Pekueka Alineación oficial del equipo 'Pekueka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido 5 - 1 Pekueka Alineación oficial del equipo 'Pekueka' en el partido
Tiene mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lentejas UD

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mauro Colmelo encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Meindert Weghorst només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lukas König, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lentejas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 66.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Lentejas va aconseguir el 3 - 1 quan Haro Gilbert va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Lukas König gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Carlos Olivina va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Lentejas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Víctor Piera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Lentejas ho intentava per la dreta per mitjà de Lukas König, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Pekueka

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Doroteu Abraldes va anar directament als peus de Iñaki Ferriz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lentejas. La jugada d'estratègia del Pekueka per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Matías Duque de Estrada va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Alontso Etxetoa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Alontso Etxetoa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Serra Vázquez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matías Duque de Estrada.