Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radiohead Freaks Atlético (1415425) - FC Crackers BH (313017) » 659817037: T63/J9/VII

Liga 659817037 Información oficial sobre el partido 659817037 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.562 (38598)

Deportivo Oleiros FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Oleiros FC' en el partido 3 - 2 Urotsukidoji Alineación oficial del equipo 'Urotsukidoji' en el partido
0 - 1 Jorge Ezquieta (28')
Leon Ugaldiaga (36') 1 - 1
1 - 2 Jorge Ezquieta (50')
Leon Ugaldiaga (55') 2 - 2
Ismâîl Bou Ali (79') 3 - 2
Deportivo Oleiros FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Oleiros FC' en el partido 3 - 2 Urotsukidoji Alineación oficial del equipo 'Urotsukidoji' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Oleiros FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Oleiros FC' en el partido 3 - 1 Urotsukidoji Alineación oficial del equipo 'Urotsukidoji' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Oleiros FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): L'empat per part de Deportivo va arribar al minut 36 quan Leon Ugaldiaga va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): Una falta al minut 55 va proporcionar un lliure directe al Deportivo. Leon Ugaldiaga va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Ismâîl Bou Ali, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Deportivo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Pallares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Pleyán.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Inocencio Fres Jaramillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Ismâîl Bou Ali es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Bodoque de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Urotsukidoji

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Urotsukidoji es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Ezquieta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Anton Maria Espert estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jorge Ezquieta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Urotsukidoji va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan David Velarde va quedar-se sol davant el porter David Manzano Ruiz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Urotsukidoji van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anton Maria Espert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Urotsukidoji que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Biel Baixes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 David Manzano Ruiz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hipolito Gervilla, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Manuel Simón, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.