Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Posta Vecchia (1417836) - peñapeares (436346) » 659816089: T63/J10/VII

Liga 659816089 Información oficial sobre el partido 659816089 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.545 (38581)

Posta Vecchia Alineación oficial del equipo 'Posta Vecchia' en el partido 1 - 3 peñapeares Alineación oficial del equipo 'peñapeares' en el partido
0 - 1 Heladio Maceira (6')
0 - 2 Noel Cebericha (41')
0 - 3 Noel Cebericha (62')
Manuel Muñoz (66') 1 - 3
Posta Vecchia Alineación oficial del equipo 'Posta Vecchia' en el partido 1 - 3 peñapeares Alineación oficial del equipo 'peñapeares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Posta Vecchia Alineación oficial del equipo 'Posta Vecchia' en el partido 1 - 5 peñapeares Alineación oficial del equipo 'peñapeares' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Posta Vecchia

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Vecchia no perdien la fe, i al minut 66 del partit, Manuel Muñoz va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vecchia Humberto Cambón quasi va assolir l'empat al minut 7 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Antonio Javier Urbina Daóiz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vecchia, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En 刘 (Liu) 傲博 (Aobo) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Bartrés.

peñapeares

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lucjan Gardzielewski la va rematar Heladio Maceira amb una magnífica volea que va fer pujar per a peñapeares el 0 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El peñapeares era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Noel Cebericha va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Noel Cebericha de peñapeares l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del peñapeares van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Cerón, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Heladio Maceira va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Pedro Ardila de peñapeares va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Diego Fuencirio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. peñapeares va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): José Elosegui va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pedro Ardila que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Pedro Ardila de peñapeares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.