Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cervera del Río Alhama (1599109) - ponfilo (1597656) » 659815690: T63/J8/VII

Liga 659815690 Información oficial sobre el partido 659815690 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.538 (38574)

Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 3 - 0 Real Couple AFC Alineación oficial del equipo 'Real Couple AFC' en el partido
Máximo Vallejo (12') 1 - 0
Kenan Kambay (17') 2 - 0
Laurín Gómez (79') 3 - 0
Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 3 - 0 Real Couple AFC Alineación oficial del equipo 'Real Couple AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 2 - 0 Real Couple AFC Alineación oficial del equipo 'Real Couple AFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervera del Río Alhama

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Cervera s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Máximo Vallejo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Cervera va augmentar la diferència quan Kenan Kambay no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Laurín Gómez de Cervera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Piñeiro Majo de Cervera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tiziano Albertoni va rematar alt.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Eloy Malo Heredia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manu Falconi al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kenan Kambay va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oindi Burrutxaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iluro Andaran de Cervera es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Real Couple AFC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Yamaç Layike va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Tasoulis Kourtis, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Couple va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tasoulis Kourtis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Couple va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yamaç Layike, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yamaç Layike de Couple va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Maciej Wojtarowicz de Couple va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.