Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malagablaulgrana F.C (47837) - Tamayazo FC (490814) » 659815538: T63/J12/VII

Liga 659815538 Información oficial sobre el partido 659815538 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.535 (38571)

Malagablaulgrana F.C Alineación oficial del equipo 'Malagablaulgrana F.C' en el partido 0 - 3 bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido
0 - 1 Giuseppe Iannotta (82')
0 - 2 Pedro José Aguiló (84')
0 - 3 Vyacheslav Dolbilin (86')
Malagablaulgrana F.C Alineación oficial del equipo 'Malagablaulgrana F.C' en el partido 0 - 3 bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Malagablaulgrana F.C Alineación oficial del equipo 'Malagablaulgrana F.C' en el partido 1 - 6 bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malagablaulgrana F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Albentosa Nomdedéu de Malagablaulgrana es va guanyar la targeta groga merescudament.

bayern de soba

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Jón Ólafur Guðfinnsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de bayern, Giuseppe Iannotta, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Pedro José Aguiló des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, una falta xutada per Vyacheslav Dolbilin va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a bayern. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bayern que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Nobre Cabrita, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): El bayern va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 23 amb un llançament de falta perillós. En Vyacheslav Dolbilin però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): José María Ayerra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pompeio Pedre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Jón Ólafur Guðfinnsson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pedro José Aguiló havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Carlos Zubía, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José María Ayerra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José María Ayerra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuseppe Iannotta de bayern amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.