Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olapro F.C. (487459) - F.C. Marsolià (1338230) » 659813219: T63/J7/VII

Liga 659813219 Información oficial sobre el partido 659813219 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.494 (38530)

FC Aymer Alineación oficial del equipo 'FC Aymer' en el partido 2 - 1 Pollastres FC Alineación oficial del equipo 'Pollastres FC' en el partido
0 - 1 Marco Antonio Zumista (57')
Codrin Miricioiu (69') 1 - 1
Javier Portela (89') 2 - 1
FC Aymer Alineación oficial del equipo 'FC Aymer' en el partido 2 - 1 Pollastres FC Alineación oficial del equipo 'Pollastres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Aymer Alineación oficial del equipo 'FC Aymer' en el partido 3 - 0 Pollastres FC Alineación oficial del equipo 'Pollastres FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aymer

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Codrin Miricioiu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Javier Portela va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aymer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Aymer la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Guido Pia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aymer.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Aymer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Portela en un 1 contra 1 amb el porter Moritz Sporrer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pollastres. La jugada d'estratègia del Aymer per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mattias De Maeyer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Portela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Aymer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Ludwig Beller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ludwig Beller va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Medinilla de Aymer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pollastres FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marco Antonio Zumista era molt més ràpid que el defensa Ludwig Beller. Al minut 57, el jugador de Pollastres va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Neném Dos Anjos va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Guido Pia va xutar a fora.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Walter Giorgio Sarrù estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martin Clinciu, als 82 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Antonio Zumista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.