Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Móstoles (796992) - Athletic de CW (492464) » 659812896: T63/J10/VII

Liga 659812896 Información oficial sobre el partido 659812896 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.488 (38524)

C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido 2 - 2 Jmbicycles fc Alineación oficial del equipo 'Jmbicycles fc' en el partido
Julien Large (9') 1 - 0
Dan Cavache (37') 2 - 0
2 - 1 Cástor Maceda (39')
2 - 2 Mairu Atxua (67')
C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido 2 - 2 Jmbicycles fc Alineación oficial del equipo 'Jmbicycles fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido 2 - 0 Jmbicycles fc Alineación oficial del equipo 'Jmbicycles fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Móstoles

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Móstoles va agafar avantatge al minut 9 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Julien Large fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jmbicycles. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dan Cavache la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Móstoles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Gonzalo Villaragut quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gonzalo Villaragut, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Subotai Barsbold es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Móstoles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pablo Fitado va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Jmbicycles fc

Goles Goles

  • 154 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Cástor Maceda va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 en Mairu Atxua va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mairu Atxua va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yoel Pérez Gil de Jmbicycles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Pérez Bueno de Jmbicycles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.