Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carns Galán (434146) - Blue Aston FC (991587) » 659812400: T63/J12/VII

Liga 659812400 Información oficial sobre el partido 659812400 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.479 (38515)

Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 1 - 4 NICOLAS_CAGE_POLICIA Alineación oficial del equipo 'NICOLAS_CAGE_POLICIA' en el partido
Pepito Garayzabal (36') 1 - 0
1 - 1 Fernando Fernández (37')
1 - 2 Štefan Šebánek (47')
1 - 3 Pancrazio Davide (67')
1 - 4 Robert Jonasson (79')
Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 1 - 4 NICOLAS_CAGE_POLICIA Alineación oficial del equipo 'NICOLAS_CAGE_POLICIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 1 - 5 NICOLAS_CAGE_POLICIA Alineación oficial del equipo 'NICOLAS_CAGE_POLICIA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carns Galán

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pepito Garayzabal de Carns aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pepito Garayzabal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): El Carns va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Augusto Villascuerna la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Pepito Garayzabal de Carns es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

NICOLAS_CAGE_POLICIA

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): NICOLAS_CAGE_POLICI van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Fernando Fernández va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, NICOLAS_CAGE_POLICI es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Štefan Šebánek es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pancrazio Davide de NICOLAS_CAGE_POLICI l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Robert Jonasson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del NICOLAS_CAGE_POLICI que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alessandro Stefano Tonati, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Kévin Hamard, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Ángel Otero Goyanes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Štefan Šebánek estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): NICOLAS_CAGE_POLICI quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando Fernández va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pancrazio Davide de NICOLAS_CAGE_POLICI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.