Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carns Galán (434146) - Jons City (801008) » 659812392: T63/J10/VII

Liga 659812392 Información oficial sobre el partido 659812392 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.479 (38515)

Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 0 - 4 MiticoTipicoClasico Alineación oficial del equipo 'MiticoTipicoClasico' en el partido
0 - 1 Diego Launay (42')
0 - 2 Diego Launay (59')
0 - 3 Diego Launay (79')
0 - 4 Isaías Vilas (81')
Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 0 - 4 MiticoTipicoClasico Alineación oficial del equipo 'MiticoTipicoClasico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carns Galán Alineación oficial del equipo 'Carns Galán' en el partido 0 - 3 MiticoTipicoClasico Alineación oficial del equipo 'MiticoTipicoClasico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carns Galán

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre Buixaderas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Andoni Iruela marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ieltxu Adoriaga que va xutar a fora per molt poc.

MiticoTipicoClasico

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Diego Launay va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, MiticoTipicoClasico, al minut 42. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, MiticoTipicoClasico va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Diego Launay.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Diego Launay de MiticoTipicoClasico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de MiticoTipicoClasico va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Isaías Vilas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Steve Côté va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Dani Colell va estar a punt de posar per davant a MiticoTipicoClasico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andoni Iruela va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Dani Colell, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Rafael Pacheco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andoni Iruela va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): MiticoTipicoClasico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Alejandro Villota va quedar-se sol davant el porter Andoni Iruela, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Alberto Leyva Prado de MiticoTipicoClasico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.