Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido de filloas (1462409) - Skuadron tekila (1418926) » 659809496: T63/J13/VII

Liga 659809496 Información oficial sobre el partido 659809496 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.427 (38463)

Rapido de filloas Alineación oficial del equipo 'Rapido de filloas' en el partido 1 - 1 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
Marcel Talens (77') 1 - 0
1 - 1 Ionuţ-Marius Laslău (82')
Rapido de filloas Alineación oficial del equipo 'Rapido de filloas' en el partido 1 - 1 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapido de filloas Alineación oficial del equipo 'Rapido de filloas' en el partido 0 - 4 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de filloas

Goles Goles

  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a filloas va ser Marcel Talens.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip filloas Alberto Rio Garcia quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ubaldo Vadillos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El filloas ho intentava per la dreta per mitjà de Ubaldo Vadillos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Skuadron tekila

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ionuţ-Marius Laslău per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): El Skuadron va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 14 amb un llançament de falta perillós. En Gejza 'Falconetti' Bezouška però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Alberto Fernández Roces, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ionuţ-Marius Laslău no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Enrique Villa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Fernández Roces va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos Lanuza Urries va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francisco Calafat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Skuadron van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrique Villa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Skuadron va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Sergio Espicia va quedar-se sol davant el porter Alberto Fernández Roces, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Picaza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.