Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Galicia Fc. (1579190) - Solognachunter team (1338119) » 659808458: T63/J7/VII

Liga 659808458 Información oficial sobre el partido 659808458 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.409 (38445)

Hermes Alineación oficial del equipo 'Hermes' en el partido 3 - 1 Solognachunter team Alineación oficial del equipo 'Solognachunter team' en el partido
Ignacio Serna (26') 1 - 0
Fuco Portela (40') 2 - 0
Sergi Llop (43') 3 - 0
3 - 1 Gonzalo Molina (44')
Hermes Alineación oficial del equipo 'Hermes' en el partido 3 - 1 Solognachunter team Alineación oficial del equipo 'Solognachunter team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hermes Alineación oficial del equipo 'Hermes' en el partido 3 - 0 Solognachunter team Alineación oficial del equipo 'Solognachunter team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermes

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Ignacio Serna, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fuco Portela va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Hermes, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de Hermes van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergi Llop augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergi Llop. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Fuco Portela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergi Llop va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Hermes van sortir al contraatac amb encert al minut 50, però Pablo Selma no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Pablo Selma gairebé va marcar per a Hermes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Selma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Sergi Llop de Hermes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Solognachunter team

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gonzalo Molina de Solognachunter va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Josías Forcia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Víctor del Olivo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos Clasca ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Solognachunter va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 69, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Fernando Mila Fuentes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Nacho Rubio Paz de Solognachunter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.