Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Redskins 2 (314840) - granadaa (440067) » 659808314: T63/J12/VII

Liga 659808314 Información oficial sobre el partido 659808314 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.406 (38442)

Rm Vantheman Alineación oficial del equipo 'Rm Vantheman' en el partido 0 - 3 Fundació Unió Esportiva Vic Alineación oficial del equipo 'Fundació Unió Esportiva Vic' en el partido
0 - 1 Félix Ferra de la Mola (39')
0 - 2 Şahin Esengür (77')
0 - 3 Orlando Cesano (78')
Rm Vantheman Alineación oficial del equipo 'Rm Vantheman' en el partido 0 - 3 Fundació Unió Esportiva Vic Alineación oficial del equipo 'Fundació Unió Esportiva Vic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rm Vantheman Alineación oficial del equipo 'Rm Vantheman' en el partido 2 - 2 Fundació Unió Esportiva Vic Alineación oficial del equipo 'Fundació Unió Esportiva Vic' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rm Vantheman

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vantheman sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gudiker Uritxirtu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Vantheman per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gaetano Vasai, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Vantheman va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bruno Corteggiano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Vantheman va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Bont la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Laurent Van Esbroeck va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gudiker Uritxirtu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Fundació Unió Esportiva Vic

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Félix Ferra de la Mola va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FUEVic va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Şahin Esengür, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del FUEVic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Orlando Cesano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): FUEVic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Attila Angyal va desviar el xut final de Orlando Cesano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Dario Antonio Stedile, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Attila Angyal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Orlando Cesano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Orlando Cesano va estar a punt de posar per davant a FUEVic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Attila Angyal va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Avallone de FUEVic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.