Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUEVONES F.C (1417846) - Tuercebotas CF (779065) » 659808234: T63/J6/VII

Liga 659808234 Información oficial sobre el partido 659808234 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.405 (38441)

Unió Balconets Alineación oficial del equipo 'Unió Balconets' en el partido 4 - 0 Andamiajes Corrochano Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Corrochano' en el partido
Pablo Vila (26') 1 - 0
Emeterio Manuel de León (37') 2 - 0
Emeterio Manuel de León (53') 3 - 0
Raül Güibas (66') 4 - 0
Unió Balconets Alineación oficial del equipo 'Unió Balconets' en el partido 4 - 0 Andamiajes Corrochano Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Corrochano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Balconets Alineación oficial del equipo 'Unió Balconets' en el partido 2 - 0 Andamiajes Corrochano Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Corrochano' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Balconets

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Pablo Vila va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Balconets.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Balconets van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emeterio Manuel de León va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Onofre Gorráez la va rematar Emeterio Manuel de León amb una magnífica volea que va fer pujar per a Balconets el 3 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raül Güibas es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Barroso va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Luis Teruel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Barroso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Roope Kajala es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Salamanca.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72 de partit, Hugo Salamanca de Balconets va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Andamiajes Corrochano

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Andamiajes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Pastor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Elías Feria estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miguel Luis Aznar, als 81 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benedicto Gabirondo de Andamiajes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gonzalo Labraña Peña de Andamiajes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.