Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acho e-Sports Team (991861) - fc Olot (1367994) » 659804827: T63/J8/VII

Liga 659804827 Información oficial sobre el partido 659804827 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.344 (38380)

Acho e-Sports Team Alineación oficial del equipo 'Acho e-Sports Team' en el partido 1 - 4 Cumulonimbus FC Alineación oficial del equipo 'Cumulonimbus FC' en el partido
Delfino Pomés (11') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Campos (20')
1 - 2 Curro Serra (33')
1 - 3 Karel Noordland (73')
1 - 4 Jani Sormunen (77')
Acho e-Sports Team Alineación oficial del equipo 'Acho e-Sports Team' en el partido 1 - 4 Cumulonimbus FC Alineación oficial del equipo 'Cumulonimbus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Acho e-Sports Team Alineación oficial del equipo 'Acho e-Sports Team' en el partido 0 - 6 Cumulonimbus FC Alineación oficial del equipo 'Cumulonimbus FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acho e-Sports Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Armin Csernai va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de e-Sports, Delfino Pomés, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Delòs va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 50, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 60 minuts, en Gabriel Venet no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 林 (Lin) 成发 (Chengfa).

Cumulonimbus FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 20 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gonzalo Campos.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Cumulonimbus agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Curro Serra amb mestria.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Cumulonimbus l'avantatge per 1 - 3. Karel Noordland en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jani Sormunen, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Àngel Cubells, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Karel Noordland no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Olazábal Solís es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cumulonimbus va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Trifonas Fotoulakis va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Richard Crook hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Curro Serra havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Crook de Cumulonimbus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.