Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REU Real Eiró United (1435527) - FC Mimbid (989350) » 659804698: T63/J4/VII

Liga 659804698 Información oficial sobre el partido 659804698 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.342 (38378)

REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 0 - 1 FC Mimbid Alineación oficial del equipo 'FC Mimbid' en el partido
0 - 1 Xavi Sentís (8')
REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 0 - 1 FC Mimbid Alineación oficial del equipo 'FC Mimbid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 0 - 2 FC Mimbid Alineación oficial del equipo 'FC Mimbid' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REU Real Eiró United

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andreas Hjortskär de United va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rafael Loza que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de United va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lech Ochodek, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lech Ochodek de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Mimbid

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xavi Sentís es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Mimbid va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alessandro Smiroldo va anar a parar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Lucio Crivellari de Mimbid va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Patrizio Bergianti va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 73, i va passar la pilota a Benjamin Prinsier, però aquest no va encertar a marcar.