Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melilla FC club (1593434) - Vulkkano City (801582) » 659804152: T63/J8/VII

Liga 659804152 Información oficial sobre el partido 659804152 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.332 (38368)

Hanimales f.c. Alineación oficial del equipo 'Hanimales f.c.' en el partido 2 - 0 Vulkkano City Alineación oficial del equipo 'Vulkkano City' en el partido
Rexino Saavedra (39') 1 - 0
Ionuţ Mursa (81') 2 - 0
Hanimales f.c. Alineación oficial del equipo 'Hanimales f.c.' en el partido 2 - 0 Vulkkano City Alineación oficial del equipo 'Vulkkano City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hanimales f.c. Alineación oficial del equipo 'Hanimales f.c.' en el partido 2 - 0 Vulkkano City Alineación oficial del equipo 'Vulkkano City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hanimales f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rexino Saavedra de Hanimales aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Ionuţ Mursa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Hanimales i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Bogdan Traistă van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José Antonio Huerta a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Hanimales va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Millet en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Melgarejo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pedro Hielz va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rexino Saavedra aquest no va estar a l'altura.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hanimales Bogdan Traistă quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Brucart l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Ionuţ Mursa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Hanimales ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro Hielz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Ionuţ Mursa de Hanimales gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Brucart de Hanimales es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vulkkano City

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Vulkkano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Ventín Cruzdeincio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vulkkano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Albà Barbeta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Vulkkano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Marian Chiţimuş des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Antonio Huerta de Vulkkano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ventín Cruzdeincio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.