Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hispano CF (117849) - L'Horta C.F. (439852) » 659803057: T63/J14/VII

Liga 659803057 Información oficial sobre el partido 659803057 en Hattrick

05.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VII.312 (38348)

Hispano CF Alineación oficial del equipo 'Hispano CF' en el partido 3 - 2 Villa del Prado Balompie Alineación oficial del equipo 'Villa del Prado Balompie' en el partido
0 - 1 Rafael Sierra (32')
Galo Janza (38') 1 - 1
Adexe Miguel Marín (49') 2 - 1
2 - 2 Juan Munarriz (52')
Pepito Astigarraga (69') 3 - 2
Hispano CF Alineación oficial del equipo 'Hispano CF' en el partido 3 - 2 Villa del Prado Balompie Alineación oficial del equipo 'Villa del Prado Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hispano CF Alineación oficial del equipo 'Hispano CF' en el partido 3 - 1 Villa del Prado Balompie Alineación oficial del equipo 'Villa del Prado Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispano CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 38. Galo Janza, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 49 minuts, Adexe Miguel Marín va superar per velocitat Óscar José Corbí per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 69 gràcies a la jugada de Pepito Astigarraga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Isidro Cerraeta del Hispano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Isidro Cerraeta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bogdan Faloba per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomeu Malats per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bertiz Atetxe va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Adexe Miguel Marín es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Tomeu Malats de Hispano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Villa del Prado Balompie

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): En Rafael Sierra conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 52 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Munarriz.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Juan Manuel Urtueta va estar a punt de posar per davant a Balompie amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Lobo Heras va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Bogdan Faloba quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Lobo Heras, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Munarriz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Juan Manuel Urtueta quasi aconsegueix empatar per Balompie al minut 84, però Diego Lobo Heras va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Andrés Veintimilla.