Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Belitos (125826) - Patateros FC (1578233) » 659801256: T63/J12/VII

Liga 659801256 Información oficial sobre el partido 659801256 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.280 (38316)

Siuuuu Team Alineación oficial del equipo 'Siuuuu Team' en el partido 1 - 2 Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido
0 - 1 José Ramos-Argüelles (22')
Clodomiro Mendoza (28') 1 - 1
1 - 2 Samuel Isusi (75')
Siuuuu Team Alineación oficial del equipo 'Siuuuu Team' en el partido 1 - 2 Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Siuuuu Team Alineación oficial del equipo 'Siuuuu Team' en el partido 3 - 1 Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siuuuu Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Clodomiro Mendoza de Siuuuu va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santiago Vispieres va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 张 (Zhang) 庆德 (Qingde) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Johnny Curling va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Àngel Mabres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Apostolis Feresopoulos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Cristian Povară va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 张 (Zhang) 庆德 (Qingde) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sascha Ungerrer, als 71 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Siuuuu va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santiago Vispieres la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Patateros FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Patateros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Ramos-Argüelles.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Samuel Isusi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Martí va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): José Ramos-Argüelles va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Marco Vinante va xutar magistralment una falta al minut 64 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martin Kopelent. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): José Ramos-Argüelles de Patateros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.