Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Retorno de San Albano F.C. (1458713) - komotxopos (801173) » 659800949: T63/J5/VII

Liga 659800949 Información oficial sobre el partido 659800949 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.275 (38311)

El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 4 - 1 komotxopos Alineación oficial del equipo 'komotxopos' en el partido
Rafael Ballester (12') 1 - 0
Manolo Montalvo (27') 2 - 0
Artano Elespe (35') 3 - 0
3 - 1 Diego Montoya de Dios (38')
Felipe Igaralde (67') 4 - 1
El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 4 - 1 komotxopos Alineación oficial del equipo 'komotxopos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 9 - 0 komotxopos Alineación oficial del equipo 'komotxopos' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Retorno de San Albano F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Retorno va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Rafael Ballester.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Retorno va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manolo Montalvo des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Artano Elespe, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Felipe Igaralde va augmentar l'avantatge de Retorno a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Mihai Dincă va anar a parar als peus del Rubén Vasconcelos que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Martín Ribadeneira ja els havia advertit que el porter contrari, en Mihai Dincă, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chus Vispieres.

komotxopos

Goles Goles

  • 154 Minuto 38 (Gol de penalti): El jugador de komotxopos Diego Montoya de Dios va anotar des dels 11 metres al minut 38, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Cabero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel AlAlami hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pablo Lagunilla havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ian Culla de komotxopos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.