Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Las Peras (1584802) - Bourbon Reunited (492440) » 659800723: T63/J4/VII

Liga 659800723 Información oficial sobre el partido 659800723 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.271 (38307)

San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido 3 - 1 Bourbon Reunited Alineación oficial del equipo 'Bourbon Reunited' en el partido
Alejo Nervio (8') 1 - 0
1 - 1 Fernando Molina Montes (21')
Marc-Marie Westmaas (69') 2 - 1
Adrian Chamier-Gliszczyński (73') 3 - 1
San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido 3 - 1 Bourbon Reunited Alineación oficial del equipo 'Bourbon Reunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido 3 - 0 Bourbon Reunited Alineación oficial del equipo 'Bourbon Reunited' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Roque CD

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Roque va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejo Nervio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marc-Marie Westmaas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Roque va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adrian Chamier-Gliszczyński va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Álvaro Colombi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Roque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Romeo Manolea en un 1 contra 1 amb el porter Alfredo Fominaya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Roque va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Allen Shortall va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Fominaya.

Bourbon Reunited

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Reunited va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Emiro Escandón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Molina Montes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Reunited sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Emiro Escandón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17, Zacarías Santillana de Reunited va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastián Díaz.