Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Carajaulas FC (313856) - FC Las Peras (1584802) » 659800717: T63/J3/VII

Liga 659800717 Información oficial sobre el partido 659800717 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.271 (38307)

M3FARRUCOFUA Alineación oficial del equipo 'M3FARRUCOFUA' en el partido 1 - 0 San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido
Germinal Badenes (74') 1 - 0
M3FARRUCOFUA Alineación oficial del equipo 'M3FARRUCOFUA' en el partido 1 - 0 San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
M3FARRUCOFUA Alineación oficial del equipo 'M3FARRUCOFUA' en el partido 3 - 1 San Roque CD Alineación oficial del equipo 'San Roque CD ' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M3FARRUCOFUA

Goles Goles

  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Una falta al minut 74 va provocar un lliure directe. Germinal Badenes el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a M3FARRUCOFUA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Maestre Domecq, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Jesse Uurinmäki arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hildebert 'Megacrack' Fritzlar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Jesse Uurinmäki del M3FARRUCOFUA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

San Roque CD

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Álvaro Colombi va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 25. En Diego Galaviz va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Marc-Marie Westmaas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramón Peralta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Álvaro Colombi marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Marc-Marie Westmaas que va xutar a fora per molt poc.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Allen Shortall va ser clau en la jugada d'atac de Roque al minut 38, quan ell mateix va fer una passada brutal a Marco Antonio Núñez de Lara, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Roque que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejo Nervio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.