Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boliñas F.C (48651) - Dinamo de Cancún C.F (1418031) » 659798878: T63/J5/VII

Liga 659798878 Información oficial sobre el partido 659798878 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.238 (38274)

Almendro FC Alineación oficial del equipo 'Almendro FC' en el partido 3 - 0 Malagadicto C.F. Alineación oficial del equipo 'Malagadicto C.F.' en el partido
Joan Carles Moreu (26') 1 - 0
Joan Carles Moreu (62') 2 - 0
Joan Carles Moreu (69') 3 - 0
Almendro FC Alineación oficial del equipo 'Almendro FC' en el partido 3 - 0 Malagadicto C.F. Alineación oficial del equipo 'Malagadicto C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almendro FC Alineación oficial del equipo 'Almendro FC' en el partido 1 - 1 Malagadicto C.F. Alineación oficial del equipo 'Malagadicto C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendro FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Joan Carles Moreu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Carles Moreu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Almendro va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Joan Carles Moreu la va transformar en el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isidoro Dozza de Almendro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joan Carles Moreu per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Armando Rodríguez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Javier Topete de Almendro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Almendro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordi Llibrer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Armando Rodríguez al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Llibrer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Carles Moreu de Almendro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Carles Moreu va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Almendro va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Malagadicto C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Constancio Iritia de Malagadicto, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Constancio Iritia quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Honorato Guaro quasi marca en una jugada assajada de córner que David Pavón havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Malagadicto sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Chaperón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Santiago Puente sol davant la porteria al minut 57, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pablo Antonio Taboada Soto la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Malagadicto havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Malagadicto va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Santiago Puente no va poder controlar.