Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Aragon (795325) - AROHA CITY (1434550) » 659794174: T63/J4/VII

Liga 659794174 Información oficial sobre el partido 659794174 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.154 (38190)

Deportivo Aragon Alineación oficial del equipo 'Deportivo Aragon' en el partido 2 - 4 AROHA CITY Alineación oficial del equipo 'AROHA CITY' en el partido
Pedro Cardo (18') 1 - 0
1 - 1 Alejo Angulo (25')
Víctor Botija (36') 2 - 1
2 - 2 Agdada Bennani (37')
2 - 3 Ostertz Astika (41')
2 - 4 Agdada Bennani (65')
Deportivo Aragon Alineación oficial del equipo 'Deportivo Aragon' en el partido 2 - 4 AROHA CITY Alineación oficial del equipo 'AROHA CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Aragon Alineación oficial del equipo 'Deportivo Aragon' en el partido 2 - 1 AROHA CITY Alineación oficial del equipo 'AROHA CITY' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Aragon

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AROHA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Cardo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Deportivo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Víctor Botija, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan José Real va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Carles Carcolé va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pedro Cardo hauria d'haver estat gol al minut 52 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Giuliano Feroce quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Juan Cara va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Cardo de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AROHA CITY

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 25 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alejo Angulo.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Agdada Bennani per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alejo Angulo arribés a peus de Ostertz Astika, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AROHA el 2 - 3.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Agdada Bennani de AROHA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Alejo Angulo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro Luengo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Alejo Angulo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del AROHA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Biel Esteve, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Reinares va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.