Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winden FC (1584002) - Sodes Insectos CF (315511) » 659793670: T63/J5/VII

Liga 659793670 Información oficial sobre el partido 659793670 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.145 (38181)

Right Football Club Alineación oficial del equipo 'Right Football Club' en el partido 3 - 0 Sodes Insectos CF Alineación oficial del equipo 'Sodes Insectos CF' en el partido
Francisco Benedito (34') 1 - 0
Francisco Benedito (63') 2 - 0
Benjamín Juárez (69') 3 - 0
Right Football Club Alineación oficial del equipo 'Right Football Club' en el partido 3 - 0 Sodes Insectos CF Alineación oficial del equipo 'Sodes Insectos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Right Football Club Alineación oficial del equipo 'Right Football Club' en el partido 3 - 0 Sodes Insectos CF Alineación oficial del equipo 'Sodes Insectos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Right Football Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Right FC va ser Francisco Benedito.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfredo Saenz Soria no va poder aturar Francisco Benedito de Right FC, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 63 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjamín Juárez es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Right FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dominique Guyon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gwyn Dyer va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Holger Kopmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Benjamín Juárez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Right FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Francisco Benedito va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Right FC.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Benedito de Right FC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Holger Kopmann al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dominique Guyon va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Llop de Right FC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sodes Insectos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Insectos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Gonzalo Groni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Javier Solache no va ser aprofitada per en Raúl Menéndez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.