Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lavator (778475) - Patch programmers (1437556) » 659793292: T63/J9/VII

Liga 659793292 Información oficial sobre el partido 659793292 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.138 (38174)

rc.celta de vigo Alineación oficial del equipo 'rc.celta de vigo' en el partido 1 - 1 Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido
Donaldo Sampayo (52') 1 - 0
1 - 1 Óscar Quintano (53')
rc.celta de vigo Alineación oficial del equipo 'rc.celta de vigo' en el partido 1 - 1 Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rc.celta de vigo Alineación oficial del equipo 'rc.celta de vigo' en el partido 2 - 1 Patch programmers Alineación oficial del equipo 'Patch programmers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,1 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rc.celta de vigo

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Donaldo Sampayo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a rc.celta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lazăr Piţiche haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a rc.celta al minut 6.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a rc.celta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wolfgang-Wilhelm Isenhardt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Wolfgang-Wilhelm Isenhardt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Donaldo Sampayo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rc.celta.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): rc.celta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Otto Behrenreiter-Prziemski Scharnitz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Guerbillano va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Andrei Gorgon del rc.celta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Riccardo Maria Lasagna va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Ethan Gardner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Patch programmers

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per programmers va ser Óscar Quintano, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del programmers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 陶 (Tao) 长海 (Changhai), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Leonidas Bobadilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Txema Aponte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.