Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trebbon FC (993492) - Cal Pau Margarit (121001) » 659792722: T63/J7/VII

Liga 659792722 Información oficial sobre el partido 659792722 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.128 (38164)

Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 1 - 2 Cal Pau Margarit Alineación oficial del equipo 'Cal Pau Margarit' en el partido
0 - 1 Ludovic Gaude (2')
0 - 2 Giovanni Loi (19')
Sisebuto Casador (89') 1 - 2
Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 1 - 2 Cal Pau Margarit Alineación oficial del equipo 'Cal Pau Margarit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 2 - 0 Cal Pau Margarit Alineación oficial del equipo 'Cal Pau Margarit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trebbon FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Sisebuto Casador va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Víctor Miguel Sarmiento quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Julián Armijos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 7, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Melchor Ferriol de Trebbon va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 18, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Trebbon va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 21 que Zdzisław Zdański no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Trebbon va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sisebuto Casador va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Zdzisław Zdański va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Zdzisław Zdański i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Trebbon, però el xut de Sisebuto Casador va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Julián Armijos va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 65 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Melchor Ferriol de Trebbon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cal Pau Margarit

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Margarit sempre confia amb les genialitats d'en Ludovic Gaude; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Giovanni Loi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 22, un contraatac del Margarit no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sebastian Chen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Margarit van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Hellmuth Hini no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.