Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.F. Baix Segria (1594256) - Atlético Nervión (1420461) » 659792262: T63/J3/VII

Liga 659792262 Información oficial sobre el partido 659792262 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.120 (38156)

E.F. Baix Segria Alineación oficial del equipo 'E.F. Baix Segria' en el partido 3 - 1 Atlético Nervión Alineación oficial del equipo 'Atlético Nervión' en el partido
César Sánchez (23') 1 - 0
1 - 1 Amadeu Gimbernat (24')
César Sánchez (43') 2 - 1
Llàtzer Grimau (64') 3 - 1
E.F. Baix Segria Alineación oficial del equipo 'E.F. Baix Segria' en el partido 3 - 1 Atlético Nervión Alineación oficial del equipo 'Atlético Nervión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
E.F. Baix Segria Alineación oficial del equipo 'E.F. Baix Segria' en el partido 4 - 1 Atlético Nervión Alineación oficial del equipo 'Atlético Nervión' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.F. Baix Segria

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a César Sánchez de Segria aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Corria el minut 43 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de César Sánchez, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Segria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Llàtzer Grimau va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Segria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Federico Amigo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raimundo Cardoso va ridiculitzar a en José Vicente Eznaurriza amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Segria va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop César Sánchez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 42 minuts, el Segria va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rubén Girona va servir per deixar enrere el gegant José Vicente Eznaurriza al minut 63, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Segria la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raimundo Cardoso de Segria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Amigo.

Atlético Nervión

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Amadeu Gimbernat va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 67 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en David Romero amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.