Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAN ANTONIO U (1430617) - Meloxo Darriba (773793) » 659790937: T63/J8/VII

Liga 659790937 Información oficial sobre el partido 659790937 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.96 (38132)

Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 2 - 1 Meloxo Darriba Alineación oficial del equipo 'Meloxo Darriba' en el partido
Melchor Orbara (54') 1 - 0
1 - 1 Petar Kyurkchiyski (69')
Silvio Barrera Rodríguez (89') 2 - 1
Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 2 - 1 Meloxo Darriba Alineación oficial del equipo 'Meloxo Darriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 1 - 4 Meloxo Darriba Alineación oficial del equipo 'Meloxo Darriba' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los legionarios C. F

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 54 gràcies a la jugada de Melchor Orbara, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Martín de Armas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Silvio Barrera Rodríguez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Martín de Armas va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Giuseppe Suppini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Manuel Martín de Armas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, legionarios va disposar d'un penal a favor, però el xut de Manuel Martín de Armas va ser aturat per Giuseppe Suppini.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Melchor Orbara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Murat Ersoy estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marco Gorrieri, als 71 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Simón Moral arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Gorrieri de legionarios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Meloxo Darriba

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 69, quan Petar Kyurkchiyski va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Darriba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dragoş Iftode va desviar el xut final de Imanol Romay després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Fecund Coves va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Darriba creava perill des de la dreta al minut 89, però en Dragoş Iftode, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Imanol Romay desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateo Sierra de Darriba es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.