Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Astures (1415760) - Loco Motiv de Analdal (1581334) » 659790018: T63/J2/VII

Liga 659790018 Información oficial sobre el partido 659790018 en Hattrick

13.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VII.80 (38116)

Coixosteam Alineación oficial del equipo 'Coixosteam' en el partido 2 - 1 Loco Motiv de Analdal Alineación oficial del equipo 'Loco Motiv de Analdal' en el partido
Matías Hespital (8') 1 - 0
1 - 1 Máté Teleki (78')
Matías Hespital (81') 2 - 1
Coixosteam Alineación oficial del equipo 'Coixosteam' en el partido 2 - 1 Loco Motiv de Analdal Alineación oficial del equipo 'Loco Motiv de Analdal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coixosteam Alineación oficial del equipo 'Coixosteam' en el partido 3 - 1 Loco Motiv de Analdal Alineación oficial del equipo 'Loco Motiv de Analdal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coixosteam

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 8, Andrei Petra va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Matías Hespital que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Coixosteam, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Matías Hespital per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Canuto Toubes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Matías Hespital gairebé va marcar per a Coixosteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Tosar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Vivero va rematar alt.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristiano Tavares al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcel Tió va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Tagini de Coixosteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Loco Motiv de Analdal

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Máté Teleki va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Analdal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Ayora, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Analdal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Máté Teleki va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Analdal va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Iván Arcenegui que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Ayora es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Ayora es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.